https://videos.files.wordpress.com/8GTwUhxQ/cover-16-9.mp4
Granarp är ett nytt svenskt köksmärke. Inspirerat av naturen. Med namn från svenska nationalparker. Kvaliteten är hög och priset fördelaktigt. Designen är lätt att gilla. Ren och rak. Delarna kommer i platta paket. Leveransen är snabb. Det är enkelt att montera. Skruvarna är redan på plats. Det är lätt att välja hur köket ska se ut. Det är lätt att få ett kök som stämmer med förväntan. 100 skåpsmodeller, 20 luckor, 9 utföranden. Finishen är hög. Hållbarhet har en självklar plats. Det märks i materialval, miljösmart för- packning och Svanenmärkta luckor. Bland annat. Välkommen till Granarp, Ett nytt svenskt köksmärke.

Gently down the stream

The dawn breaks high behind the towering and serrated wall of the Cordillera, a clear-cut vision of dark peaks rearing their steep slopes on a lofty pedestal of forest rising from the very edge of the shore. Amongst them the white head of Higuerota rises majestically upon the blue. Bare clusters of enormous rocks sprinkle with tiny black dots the smooth dome of snow.