https://videos.files.wordpress.com/8GTwUhxQ/cover-16-9.mp4
Granarp är ett nytt svenskt köksmärke. Inspirerat av naturen. Med namn från svenska nationalparker. Kvaliteten är hög och priset fördelaktigt. Designen är lätt att gilla. Ren och rak. Delarna kommer i platta paket. Leveransen är snabb. Det är enkelt att montera. Skruvarna är redan på plats. Det är lätt att välja hur köket ska se ut. Det är lätt att få ett kök som stämmer med förväntan. 100 skåpsmodeller, 20 luckor, 9 utföranden. Finishen är hög. Hållbarhet har en självklar plats. Det märks i materialval, miljösmart för- packning och Svanenmärkta luckor. Bland annat. Välkommen till Granarp, Ett nytt svenskt köksmärke.

Row your boat

At night the body of clouds advancing higher up the sky smothers the whole quiet gulf below with an impenetrable darkness, in which the sound of the falling showers can be heard beginning and ceasing abruptly—now here, now there. Indeed, these cloudy nights are proverbial with the seamen along the whole west coast of a great continent. Sky, land, and sea disappear together out of the world when the Placido—as the saying is—goes to sleep under its black poncho.

The few stars left below the seaward frown of the vault shine feebly as into the mouth of a black cavern. In its vastness your ship floats unseen under your feet, her sails flutter invisible above your head. The eye of God Himself—they add with grim profanity—could not find out what work a man’s hand is doing in there; and you would be free to call the devil to your aid with impunity if even his malice were not defeated by such a blind darkness.