PRODUKTFAKTA OCH MILJÖANSVAR

Leveranstider
Leverans på 10 dagar för lagerlagda produkter. Måttbeställda produkter levereras inom 2-4 veckor.
Montering
Våra skåp kommer med förmonterade skruvar så oavsett om du gör jobbet själv eller tar hjälp av en erfaren montör sparar du tid och pengar vid monteringen av ditt nya kök.
Köksplanering
Ta hjälp av vår tipslista och förbered dig inför ditt planeringsmöte. Boka tid hos återförsäljare.
Hållbart kök
Genom vårt hållbarhetsarbete vill vi bidra till en hållbar framtid genom att hjälpa våra kunder att leva ett mer hållbart liv i köket. Dessutom vill vi minimera eventuella negativa effekter från våra produkter och processer på människor och på denna planet. Vårt sätt att arbeta med hållbarhet/miljö inkluderar allt från hur vi designar, utvecklar och tillverkar produkter till hur vi bedömer risker och möjligheter och engagerar leverantörer och andra intressenter. Materialen i våra kök är noggrant utvalda från källor med begränsad påverkan på människor och miljö. Förpackningarna är miljösmarta. Vår ambition är att kontinuerligt förbättra vårt hållbarhetsarbete för både våra produkter, våra leverantörer och vår verksamhet.
Granarp är en del av Nobia och du kan läsa mer om vårt hållbarhetsarbete här.
Svanmärkta luckor
Granarp har ett stort urval av svanmärkta luckor som uppfyller strikta krav på miljö, hälsa, kvalitet och funktion. Svanmärkta produkter är inte bara ett omtänksamt val för miljön, det är också ett smart val eftersom köket tål hårda funktions- och kvalitetskrav. Hållbarhet handlar också om att kunna leva klimatsmart i sitt kök, varför vi designar produkter som underlättar källsortering och som minskar matsvinnet – allt för att du ska känna att du anstränger dig – varje dag.
Emballage
Nobia Produktion är anslutet till fti som tillhandahåller ett insamlingssystem för förpackningar och ser till att förpackningar återvinns.
Garanti
Vi lämnar 25 års funktionsgaranti på alla rörliga delar: gångjärn, lådsidor, skenor, trådprodukter och metallfästen kopplade till trådprodukter.